My Online Friends. TQ for following me =)

Friday, April 27, 2012

A Trip To My Agro Hypermarket, MAEPS Serdang

Rasanya ramai yang belum tahu kot, kewujudan tempat ni..
Last weekend saja2 ajak mak, ayah & en.hubby pergi sini.. Maklumlah, sejak kerja dalam bidang pertanian ni, kenalah support sikit produk-produk IAT (industri asas tani) malaysia kan..lagipun IAT ni kebanyakannya PKS Bumiputera, jadi kita kenalah bantu.

Mula-mula ingatkan tak banyak barang dalam ni..Haha..dah namanya pun HYPERMARKET kan, haruslah banyak barangnya.. Price pun agak ok lah bagi su.. Lain kali nak datang lagi.. :)

So, enjoy piccas je lah yer..












aulia'seronok main lari2..run to mommy..

run to baba pulak..


run to maktok pulak.. ;p

mak shopping penuh 1 troli


No comments:

Related Posts with Thumbnails