My Online Friends. TQ for following me =)

Friday, January 13, 2012

Sosej RAMLY ada DNA Babi??- Penjelasan Syarikat Ramly

Kecoh kat blog pasal isu ni kan? kat ofis su pun orang dok cerita pasal ni..maklumlah, bab halal-haram makanan memang sangat penting untuk kita jaga..

So, su kongsikan penjelasan daripada syarikat RAMLY berhubung dakwaan tersebut: (klik untuk besarkan)



sebenarnya ada banyak lagi supporting documents termasuklah laporan polis oleh pihak RAMLY berhubung penyebaran dakwaan tu..tapi banyak sangat pulak nak masukkan kat sini.. So insyaAllah, status halal produk ni masih valid.. boleh makan tanpa was-was..

p/s: tapi sebenarnya processed meat ni x elok untuk kesihatan..sesekali bolehlah kot..

1 comment:

Azrina Mohd Tajul Ariffin said...

Su, ramly burger ni adalah sepupu pakcik saya dan pernah kerja jual produk ramly lepas spm. saya benci org yg suka buat fitnh mcm ni, masa dia nak perkenalkan ramly punyalah susah bila dia dah kaya ramai pula memitnah...dunia dunia..mmg ia makanan diproses tapi kena ingat pilihan tu ditgn kita, ramly burger tak pernah memaksa. kalau tiada permintaan maka tiada penghasilan

Related Posts with Thumbnails