My Online Friends. TQ for following me =)

Thursday, October 6, 2011

Komen Artis pasal hudud


Tengok kat facebook seorang rakan hari ni... Adoiii laa...dah xdak orang lain ka wartawan ni nak pi tanya pasal hudud? Sedih...

Paling "bijak pandai" jawapan Enot.. Enot, hukum Allah ni sesuai pada bila-bila masa dan ketika. Risau pulak membaca komen dia tu.. Dia sedar ke tak yang dia dah melekehkan hukum Allah??

Moh tengok reaksi artis kita yang saya selalu follow di facebook :

Nak minta para rakan artis untuk tidak komen perkara yang kita TIADA ilmu seperti Hukum Hudud. Para wartawan juga tidak seharusnya menyoal.- Wardina Safiyyah

Moral of de story : tanyalah hanya pada yang AHLI kalau nak dapatkan jawapan yang bernas.

2 comments:

sya said...

ala, tak nampak lah komen diorang tu... hmm, tak tau, jangan jawab, kan...

A.I.N said...

konon pndai ckp, finally mjerat diri sendiri.

Related Posts with Thumbnails