My Online Friends. TQ for following me =)

Monday, April 18, 2011

Virus M melanda

Huhuuuu...
baru minggu ke-20 DPA
Dah semakin malas + demotivated nak mengepam
pam setakat untuk hilangkan bengkak je
kesian aulia'

Entahla..sejak kebelakangan ni su betul2 rasa penat
Badan penat, otak penat
maybe sebab assignment banyak kot (lega dah siap antar tadi)
Tambah pulak sekarang dah start training kaw2 untuk 2nd siri wataniah bulan 5 nanti
crawling, side roll, pumping etc etc hari Selasa lepas, sampai hari ni tangan su sakit yg teramat
nk angkat tangan pun sakit

Wataniah kali ni insyaAllah kat Gemas
harap2nya Su xperlu bawak DF lagi kali ni..
harap2nya dorang boleh sediakan freezer untuk kami kali ni
kalau tak, kena lah su buat surat lagi skali untuk mintak bawak DF.huhuuu

ADOII!!! BERSABARLAH SUHAILI.BERTAHANLAH.
INGAT AULIA'.. INGAT GANJARAN ALLAH


huhuuuu..

1 comment:

mimi said...

Kagum dengan kegigihan Sue.
Beruntung Aulia dapat ibu cam Sue.:)
teruskan usaha..
DIA pasti bersama. another 4 month to go. wow!

Related Posts with Thumbnails