My Online Friends. TQ for following me =)

Sunday, March 27, 2011

Breastfeeding gathering 2011 with Malaysia Book of Records

Wah..sungguh menerujakan.. program gathering ibu2 menyusu untuk direkodkan dalam Malaysia Book of Record..   Maklumat daripada http://www.sarakids.com.blog/

Agenda dari pihak pengurusan program:

Breastfeeding gathering 2011 with Malaysia Book of Records

Date: 24 April 2011 (Sunday)


8.00 am Arrival of Participants (Served with Nutri 99)


8.30 am Arrival of VIPs


8.45 am Welcome Greetings by MC


8.50 am Negaraku


9.00 am Opening Speech by VIP


9.15 am Launching of Modu Breast Pump – With Video


9.30 am Speech by Mr. Saiful Azwan on Modu Breast Pump


9.40 am Launching of Nutri 99 (Ms. Farah as the ambassador)


9.50 am Speech by CEO on Nutri 99


10.00 am Photo Session (VIP, CEO, Farah & Saiful) / Press Conference


10.30 am Break


11.00 am Breastfeeding Song Performance


11.15 am Group Singing


11.20 am Malaysia Book of Record for 300 simultaneous baby breastfeeding & photosession


11.25 am Breastfeeding fashion show, babywearing & cloth diaper demo


1.00 pm Breastfeeding Seminar + Q&A


1.30 pm Lunch and fellowship (Lucky draw)


2.30pm Factory Visit (Optional) / Facial & Beauty Treatment (Optional)


3.00 pm Group photography session


3.30 pm End






Bertempat di:


Headquarters
Malaysia
Wisma CNI, No. 2
Jalan U1/17, Seksyen U1
Hicom Glenmarie Industrial Park
40000 Shah Alam Selangor, Malaysia

Utk anak-anak, aktiviti menarik di sediakan
Acara ini akan di update dari hari ke hari


Untuk pendaftaran, sila email ke ina@sarakids.com atau nurul@sarakids.com atau telefon 03-78475369 begin_of_the_skype_highlighting 03-78475369 end_of_the_skype_highlighting. Sila nyatakan bilangan ahli keluarga yang hadir bagi tujuan keselamatan dan makanan.


Pembayaran adalah Rm 50 untuk satu keluarga. (makanan disediakan dari pagi-ptg)


* Untuk usahawan, sebanyak 10 booth akan disediakan bagi tujuan perniagaan. 1% daripada hasil jualan akan didermakan pada Rumah anak Yatim. Untuk pendaftaran, sila email pada ain@sarakids.com

Untuk yang berminat menjadi penaja, sila email pada irma@sarakids.com dan cc kepada admin@sarakids.com
———————–
Jom, mari sama2 pecahkan rekod malaysia, menyusu secara serentak bersaksikan sesama kita Semoga dgn usaha ini akan meningkatkan kesedaran utk semua IBU di Malaysia. aminn…
* Saya difahamkan ada program The Great Cloth diaper change pd 23 hb tu, saya pun join program – so 2 hari kita beraktiviti  bersama2
Yang baru plan nak menyusu, yang sudah tak menyusu juga boleh join event ini – mari sama2 memberi semangat kepada ibu lain yang sedang menyusukan – kerana kita adalah saudara.
* Saya pasti, anda bakal menitiskan airmata tatkala menyanyikan lagu penyusuan yang dicipta khas oleh seorang komposer.
Nnti saya update lagi keterujaan ini!

My note: InsyaAllah, akan cuba join kalau xde aktviti DPA masa tu..
Apapun, su tetap menyokong program ni. Ayuh kawan2, jom kita memeriahkan aktiviti ini.

3 comments:

ayu said...

su, nak share sama kat blog ayu ye..tq..

Cahaya hidup said...

Salam perkenalan

mutiara hati said...

Su, saya pun nak share juga kat blog saya ya... tima kasih.

Related Posts with Thumbnails