My Online Friends. TQ for following me =)

Monday, February 7, 2011

Contact Details Malaysian Breastfeeding Peer Councelors (MBfPC)

Salam semua..
Mungkin ada yang tahu, su adalah salah seorang PC yang berdaftar di bawah kawasan selatan..
Kami, PC-PC telah dilatih untuk memberikan sokongan & galakan kepada semua golongan masyarakat berhubung penyusuan susu ibu, terutamanya kepada para ibu sendiri (& juga bapa). Bagi su sendiri, salah satu cara su berkongsi dengan orang ramai adalah melalui blog & facebook. Alhamdulillah, su selalu mendapat soalan2 yang dikemukakan ke mesej FB, terutamanya daripada kawan2 su. Su berbesar hati setiap kali mendapat soalan2 tentang BF. bagi su, ini menunjukkan yang kesedaran mengenai kepentingan BF dah semakin meningkat.

So kat sini su nak share link details contact PC-PC di seluruh malaysia. Ada nama, no.fon, emel.. Sekiranya ada sebarang masalah berhubungu Penyusuan Susu IBU, bolehlah hubungi mereka ye..

http://malaysianbfpc.org/images/MBfPC-Contact.pdf

2 comments:

Lady D said...

kagum dengan ibu2 yg jd pc nih...doing jobs just for the sake of helping...congrats sue..for doing a great job..and ur blog is very informative for abeginner like me..tq:)

mummy-aulia' said...

lady D : alhamdulillah..memang itu lah tujuan utama su buat blog & jadi PC.happy sangat kalau ada yg dapat manfaat from my blog & writing..pasni ana pun boleh share story psl bf & anak kat blog ana..semoga lbh ramai ibu2, bakal ibu yg akan dapat manfaat drpd sharing kita =)

Related Posts with Thumbnails