My Online Friends. TQ for following me =)

Wednesday, December 29, 2010

RSAT Sungai Buloh

Bersiaran dari Rumah Sakit Angkatan Tentera (RSAT) Sungai Buloh..
Kami semua kena buat medical check-up untuk pastikan tahap kesihata sebelum start jalani latihan wataniah 2 minggu lagi.
Sempat lagi su promote BF kat pegawai yg cek su tadi..hihii..
Alhamdulillah, kesihatan su baik..
HB yg selalu rendah masa mengandung dulu pun dah OK sekarang..
So insyaAllah, mudah-mudahan su akan dapat jalani latihan & seterusnya direkrut sebagai Perajurit  Muda Wataniah. (prebet je sebenarnya).

Orait..semua orang tengah study untuk exam Jumaat ni..
Nak buat assignment lagi..
Untuk su, tambah lagi kena buat slide show untuk talk jumaat nanti..
hihi..welcome to DPA su..!!

No comments:

Related Posts with Thumbnails