My Online Friends. TQ for following me =)

Thursday, November 25, 2010

Last Day at Office

Bersiaran dari ofis buat kali terakhir..
Sebenarnya su cuti hari ni..tapi datang jugak ofis untuk setelkan few things & packing barang..barang2 peribadi kenalah bawak balik kan..maklumlah, nak tinggal ofis bukannya sekejap..33 minggu tu..komfem ada orang lain yang akan duduk kat desk su ni..

So kawan-kawan, lepas ni nantikan entry su dari INTAN & kem latihan askar wataniah ye..insyaAllah, su akan kongsikan pengalaman su meneruskan penyusuan susu ibu walaupun berkursus & terpaksa berjauhan dengan anak. Moga-moga pengalaman su nanti bermanfaat untuk orang lain..

Su mohon juga sokongan & doa dari kawan-kawan semua, semoga su terus bersemangat untuk memperjuangkan penyusuan susu ibu buat aulia' tersayang.. Kalau ada entry lemah semangat tu, tolonglah api-apikan semula su ni yer..hehe..

Ok..time to go home..Babai

5 comments:

puterihannan said...

mummy aulia nk g mana.. pape pun take care n nnt citer la BF journey sepanjang berjauhan ngan bb.. :D

amirah said...

gud luck su..kuatkn semangat..sy sentiasa mnyokong..chaiyok2

wannorashikin said...

Su,

Insyallah Su boleh. Hari tu dah call cousin kak wan kan. Hopefully semuanya dipermudahkan

NuZuL said...

entry adlina sedih, entry ko pon sedih gak su... jgn sedih2 tau, ko ngan adlina kan mummy yg tabah gitu.. sob3. Aku doakan ko dipermudahkan urusan disana, aminnnnnnn. Cyaiyok, cyaiyok.

UmmuBaqir said...

jgn risau...akak dulu penah lalui DPA juga...n ramai juga kwn2 yg bf waktu tu and they all berjaya menamatkan kursus DPA dan kempen bf dgn jayanya...so, gud luck krn DPA bukan penghalang..

Related Posts with Thumbnails