My Online Friends. TQ for following me =)

Thursday, November 4, 2010

Akhirnya..

Akhirnya, surat yang ditunggu-tunggu dah sampai

Tarikh yang selama ini menjadi tanda tanya dah pun terjawab..
Su akan berkursus secara sepenuh masa di INTAN Bukit Kiara (& lokasi2 lain untuk modul luar) mulai 29/11/2010 hingga 15/7/2011.. 33 minggu..
Mood sekarang : bercampur baur..paling dominan, perasaan sedih.
Tak dapat nak bayangkan macam mana su tanpa aulia' dan aulia' tanpa su.
Dapat ke su teruskan PSI smpai aulia' berumur 2 tahun..
Cukup kuat ke su untuk pump at least 8 kali sehari.
Boleh ke su sesuaikan jadual pump dengan jadual kursus nanti..
Kalau pun su dapat pump, tapi adakah akan mencukupi untuk menampung keperluan aulia' selama su takde nanti..
Malam-malam, macam mana agaknya husband atau mak su nak pujuk aulia' bila dia terjaga nak nenen..
Agaknya aulia' akan tercari-cari tak mummy dia ni bila dia bangun tidur & petang2 bila baba blk kerja..
Bercampur baur..serabut bila memikirkan pasal kursus ni..

Ya Allah, Kau permudahkanlah segala urusanku. Bantulah aku agar aku akan dapat terus menyusukan aulia' dengan susuku walaupun aku terpaksa berjauhan dengannya..Berikanlah kami kekuatan menempuhi ujianMu ini ya Allah..

5 comments:

farah said...

ala....jgn la sedih sgt....insyaallah..sume berjln dgn baik...

waniez said...

mami ni..maklang, mktok..kn ade??dont worry, thn dpn pklang ade blh tlg jg skali..haha..dia pon ska kt aulia' kot.. ;) peace!

wannorashikin said...

Suhaili,

Jangan susah hati. Insyallah Su boleh buat. Dulu, ada forumer susu ibu yang telah mengharungi DPA.

Sepupu wan punya wife pun dah pergi kursus ni sambil BF anaknya.Namanya Fiza.Dia pun ahli SI jugak. Ni blognya wwww.alshoppe.com .Boleh hubungi dia ye. Lagipun now dia kat intan.

Apa yang penting, keep on pumping ye. Dan doalah selalu supaya aulia sihat dan dapat menerima yang mamanya bekerja.Lagipun stok Su masih banyak kan, so mudah2an tak der masalah.

mummy-aulia' said...

kak wan, tak dapatlah bukak blognya tu..huhuuu..bagusnya kalau dapat brainstorm dgn org2 yg dah berjaya harung dpa ni & still bf baby..
boleh x bg contact number & nama penuh spupu akak tu?TQ

mash said...

mash pun sedih juga.....

Related Posts with Thumbnails