My Online Friends. TQ for following me =)

Friday, October 22, 2010

Aulia' memanjat =p

26/10/10 ni genaplah usia Aulia' 9 bulan. Dah boleh buat macam-macam dah. Dah expert merangkak (suka merangkak laju-laju mcm kita dok kejar dia..hahahaa), dah terer memanjat kerusi, & latest ni dah pandai panjat tangga. Huhuuu..kuussss semangat tengok dia merangkak naik tangga. Tapi su fikir kalau asyik dok halang dia, bila dia nak belajar. Jadi su biarkan dia naik tangga, & su sentiasa support belakang dia. Semalam, dia dah berjaya naik smpai separuh tangga..
 Aulia' on de way ke dapur, nak tolong maktok & mommy masak.. =P

Aulia' berdiri pegang kerusi. Tengoklah, su letak bantal & toto kat ruang tamu rumah.Hihiii..supaya kalau aulia' terjatuh, tak lah sakit sangat kepala & badan dia.. Jangan x tau, aulia' dah start lepas2 tangan. Tapi memang immediately dia jatuh laa..hihii..kaki tak kuat lagi, tapi berlagak macam dah terer sangat.. =P


Gambar terkini bertarikh 21/10/2010. Aulia' berjaya naik sampai separuh tangga tu..Dah tak larat nak naik sampai atas kot..kikiiii..But of kos, su pegang badan dia. Takut dia terjatuh.. Tengoklah..happy betul dia dapat panjat tangga tu.. Berani betul aulia' ni.. =P

Aulia' sayang, cepat2 besar yer..mummy x sabar nak tengok aulia' berjalan. Harapnya mummy dapat tengok aulia' berjalan sebelum mummy gi kursus bulan depan ye sayang.. MMMMMUAHHH


4 comments:

ibudhani said...

Su, org kata bb girl cpt jln dr bb boy ..betul ke ye? anak leni mmg lambat jgk 1thn 2bln br brjln dgn kompiden....

Aulia' cpt2 ye jln.... biar mummy penat kejar Aulia' plak kat shoppin kompleks..huhuhuh...

mummy-aulia' said...

hihiii..ntahla leni.rasanya ikut baby jugak kot.tp mmg mostly yg su jmpe bb boy lmbt jln drpd bb girl..
mak kata su dulu 9 bulan dah jalan.nampaknya aulia'lmbt ckit dr mummy dia.

puterihannan said...

tu baru first step.. dh dapat kaki sok... berjogathon la mummy aulia nih... :D

GuGurl said...

Happy 9 months Aulia'.... apa perasaan dah ader kat luar selama 9 bulan? Mana Auli' suka 9 bulan di dalam ATAU 9 bulan di luar.....? Semoga terus menjadi penyejuk hati Mummy...& Baba.

Related Posts with Thumbnails