My Online Friends. TQ for following me =)

Tuesday, August 17, 2010

Yeay!! saya sudah ada gigi.. (",)

Salam kawan-kawan..dah banyak hari tak update blog..huhuu..
nak cerita, aulia' dah ada gigi tau..
nampaknya gigi pertama dia ialah gigi kapak..tau x gigi kapak?gigi depan sekali, kat atas.
Mak & MIL su kata, orang tua kata kalao tumbuh gigi atas dulu nnt budak tu akan jd org yg suka bercakap besar..(ye ker??) tp su yakin, kalau kita didik anak2 kita dengan betul & sentiasa berdoa pada Allah, insyaAllah anak kita pun akan membesar dengan nilai-nilai yang baik..

Oh, sejak ada gigi ni, aulia' punya hobi menggigi & menghisap sudah semakin teruk..sila lihat bukti ini yer..love bite ini bukti kesungguhan aulia' menggigit dan menghisap muka mummy..

















4 comments:

mash said...

ish... aulia' kiss mummy sampai ada bekas? hahaah comel betul...

♥z@z@♥ said...

wah..ganaz nye aulia'..tue mesti sbb terlebih hepi dah ade gigi...hiksssss

mummy-aulia' said...

=) karenah anak..

Imaan09 said...

su..my Imaan baru je ada gg 2mgu lepas...pada umur 11 bulan..lambat kan..

Related Posts with Thumbnails