My Online Friends. TQ for following me =)

Thursday, July 15, 2010

Hari Ini Dalam Sejarah

Hehe..hari ni catat rekod. Sampai ofis tadi pukul 7, terus pi breakfast dulu. Punch kad tadi pukul 7.33. sedangkan time ofis su 8.30 - 5.30. Awal sejam tu.hihiii..

Hari ni BS aulia' ada check-up kat hospital..Biasalah orang dah berusia..Su & husband tak leh cuti sbb baru je cuti awal bulan hari tu..Mak su pun tak leh cuti, ada kursus.
Jadi mak mertua su amik cuti..Semalam kitorang tido kat umah mak mertua kat Setapak. Jadinya, hari ni su & husband  keluar dari rumah tadi pukul 6.15 sebab nak elakkan jem..
Hehe..biasanya 6.30 baru su bangun..tapi pagi ni 5.30 dah bangun.
kan bagus kalo hari-hari boleh bangun awal macam ni..

No comments:

Related Posts with Thumbnails