My Online Friends. TQ for following me =)

Thursday, July 1, 2010

BUKU UNTUK MY LITTLE PWINCESS

Assalamualaikum & salam sejahtera.

Baru-baru ni su beli buku untuk aulia'. Aulia' dah ada 3 buku cerita berbahasa Inggeris(su beli masa jualan kat ofis..murah je..3 buku untuk RM10..hehe), 1 cd Dora the explorer & 2 buku flash card kecik tu..(nombor & abc). Kali ni su beli buku belajar mengaji pulak untuk Aulia'. Ibu-ibu yang berminat, boleh beli di sini.



Dah lama su cari buku ni..tapi x jumpa.kat kedai buku mcm mph pun xde, kat kedai buku agama pun tak ada. Yang su jumpa kat online ni je la.. Nasib baik jumpa. Kebetulan pulak, tengah ada promosi jualan ulangtahun sekarang ni..Terus su beli 1 set..
So, buku dah beli..pelaburannya sudah dibuat..hihii..nak tengok ada untung @ tak, depend on su & hubby la skrg ni.. Harap2 kitorang boleh disiplin untuk ajar aulia'  start minggu ni jugak..
Aulia' sayang, jangan nakal2 yer waktu belajar..

6 comments:

fathinz md nor said...

su, rayyan pun fathin start pakai flash card and buku nih few months ago. blum sempat lagi buat review.. tapi rayyan suke cd2 lagu tuh

fathinz md nor said...

su, rayyan pun fathin start pakai flash card and buku nih few months ago. blum sempat lagi buat review.. tapi rayyan suke cd2 lagu tuh

mummy-aulia' said...

hehe..fatin, x sempat lg nak ajar aulia'.kononnya bwk gak buku ni ms training hari tu.tp x sempat nk bukak pun..penat..

cik puan akish said...

ok yah gne al furqan tuh????

mummy-aulia' said...

honestly, xtau camne nak start ajar aulia' guna buku ni.heheh..setakat ni just tunjuk flash card je.tp flash card dia pun bkn ada semua huruf.hmmm..

Kedai Tafsir Ibnu Katsir said...

Beli tafsir ibnukatsir dengan harga promosi!! http://buku-tafsiribnukatsir.blogspot.com/

Related Posts with Thumbnails