My Online Friends. TQ for following me =)

Monday, June 28, 2010

Jalan-jalan @ IOI Mall

Semalam gi jenjalan kat IOI Mall, Puchong.. Lama giler tak gi sana. Dah tambah wing  rupanya.. OH!!sungguh mummy ini ketinggalan ketapi..hehehe..
Pergi kedai daiso..konon2 nak carik cooler bag, tapi xde yang besar..huhu..beli chillers 1.ok la kan..murah je..rm5.hik hik..ambik punya ambik punya ambik, last2 masa nak bayar, rm110!! wah!!  terlebih sudah. sedar tak sedar, 22 barang su beli kat kedai daiso tu sahaja. heheh.. tapi terlupa plak nak ambik gambar hasil rembatan semalam.. :P

Ok..enjoy pic of me babywearing aulia'. 





p/s : obvious kan, merah2 kat pipi aulia'? huhu..sedih betul tgk pipi dia yg tak gebu cam baby lain tu.. :(
pipi dia kejap ok, kejap merah sangat. Hmm..skang ni su tgh makan supplemen yang katanya bagus utk org yg berkulit sensitif. Harap2 berkesan lah untuk aulia'.. Doakan yer ibu2..

5 comments:

Imma said...

Hi..macam selesa jer babywearing kan..nak cuba lah nanti for the next coming baby (taktau bile lagi laa)..since nak cuba CD-ing dah cuba dah dengan jayanya..alhamdulillahh..

BTW Sue, xnak cuba CD-ing baby..the good way since aulia skin sensitive kan..but not sure whether ada prob nappy rash or tidak..

mummy-aulia' said...

hihi..aulia' memang pakai cd.tapi x full sbb BS dia x suker.bleh g2?huhu..kita plak yg kene ikut ckp dia.geram je..dulu dia ada nappy rash.tp skang dah ok.kdg2 je jadi merah2 kt celah peha.tp pas sapu sebamed, ok la.. :) btw, i'm also selling CD.. ;)

Intan Azmira said...

hi...pasal QQ bamboo tu..mmg x publish kat blog sbb ada kawalan harga..insert 100% PUL dia 50% bamboo 50% polister..

rafiza said...

muahaha..
RM5 darab berapa dapat RM110 tu??

betul ke situ semua RM5?
teringin pelak nak pegi..
bab2 shopping ni..musti...!!

:)

mummy-aulia' said...

rafiza, rm5 darab 22 barang.huhuu..
betul..sumer brg dia harga rm5.macam2 ada.tupperware, chiller mcm2 jenis,brg2 rumah.memang rambang mata.tu yg x sedar dah terbeli byk brg..hihihi

Related Posts with Thumbnails