My Online Friends. TQ for following me =)

Friday, June 11, 2010

DyanaMP Cloth Diaper

Assalamualaikum semua.. :-)

Su nak umumkan yang su akan mula menjual CD jenama DyanaMP (kerjasama antara Dyana & Mamapayish Shoppe), Untuk permulaan, su buat secara pre-order. Siapa yang berminat, bolehla menghubungi su yer.. Untuk booking, anda cuma perlu bayar 30% sahaja. InsyaAllah, stok akan dapat pada hujung bulan ni. ANda tak perlu risau. Kalau ada sebarang masalah & su tak dapat deliver CD anda, duit tu su akan refund in full tanpa sebarang soal. GUARANTEED!! Ok, ini corak & penerangan mengenai CD Dyana MP..


9 CORAK YANG MENARIK!!

Terdapat 2 jenis Cloth Diaper DyanaMp:

1) :.POKET STYLE .:

  • Jenis ini sama seperti DyanaCD sebelum ini. Jenis poket dengan 2 insert.
    Bahagian inner telah improve dari suede ke soft suede.

  • Terdapat ciri Leakguard di bahagian tepi CD.

  • Kelebihan DyanaMp adalah sesuai dari new born (cutting bawah jenis narrow), & sesuai sehingga 18kg (wing yang lebar & getah bahagian tepi yang panjang)

  • Harga yang lebih menjimatkan!!
PRICE: RM39/SET (2 INSERT MICROFIBER)


2) :. EASY STYLE .: new!!

  • Jenis Inovasi baru. Konsep seperti ALL IN ONE di mana bahagian inner dilekatkan dengan empat button.

  • Insert mempunyai 4 button di bahagian belakang dan akan dilekatkan terus ke bahagian inner tanpa perlu dimasukkan ke dalam poket. Terdapat 2 jenis insert iaitu jenis microfiber & jenis hemp.

  • Bahagian atas insert dilapisi dengan softsuede. Ini bagi mengelakkan daya serapan dari microfiber yang boleh menjejaskan kulit bayi.

  • Sesuai utk new born hingga baby 18kg :)
PRICE: 
RM45/SET (2 INSERT MICROFIBER )
RM49/SET (1 INSERT MICROFIBER + 1 INSERT HEMP)



Bahagian Tepi CD, mempunyai leakguard, berfungsi untuk mencegah kebocoran.
Bahagian Dalam, Easy Sytle
Terdapat button di atas inner. Insert diletakkan terus pada bahagian inner.
Kini, ber CD semakin mudah :)


Terdapat 3 Jenis Insert
Rajah 1: Insert untuk CD jenis Pokey Style. Insert ini di buat dari 80% Polyster + 20% Nylon.

Rajah 2: Insert untuk CD jenis Easy Sytle. Top layer 20% bamboo, 80% Polyster. Others layer 80% Polyster + 20% Nylon.

Rajah 3: Insert untuk CD jenis Easy Style. Di buat daripada 65% Hemp + 45% Cotton
 --------------------------------------------------------
Su sendiri tak pernah pakai CD Dyana sebelum ni. Jadi, tak boleh nak bagi review. nnt kalo su dah cuba su akan update kat cni ok..


Hubungi su sekarang!!

emel: suhaili_mz@yahoo.com
h/p:019-9507132

1 comment:

Adlina Husaini said...

weh hebat la kepada mak2 yg rajin cuci CD..

kalau la aisy pakai tak dapat nak dibayangkan cane nak cuci sebab poo poo dia dah sama mcm kita la nih heheh

Related Posts with Thumbnails