My Online Friends. TQ for following me =)

Saturday, May 1, 2010

Review TERUJA on Coolababy Charcoal Bamboo

Excited giler nih
tp masa xpanjang
just nak inform yg su dah try pakaikan coolababy charcoal bamboo kat aulia'
dari pukul 11 mlm dia pakai sampai 9 pagi..
hasilnya inner masih kering
bontot pun kering & lembut
macam tak kencing je..
bila tgk insert dia..mak aaiiiii...
SUDAH LENCUN!!

wahhaha..saya sudah jatuh centa sama ini COOLABABY DYEABLE BAMBOO CHARCOAL

*p/s : jgn buat camni kat anak anda tau.anak su ni sebab tido ngan atok, pastu dia plak x bangun2.jadi sampai ke pagi la dia tak tukar CD dia..su dah risau jugak.dahla dia mmg tgh ada rashes.nasib baik la ok je..alhamdulillah

No comments:

Related Posts with Thumbnails