My Online Friends. TQ for following me =)

Tuesday, May 25, 2010

Cute Pink Babies Contest

Hihi...dah lama dok aim contest ni..tapi xsempat nak buat entry & upload gambaq..

Powered by BannerFans.com


Contest ni dianjurkan oleh ibuQisQas. Kalau nk join, klik je kat banner atas tu.. :)

ok, ini gambar yang dipertaruhkan.. Gambar ni diambil kat umah atok aulia'..umah atok ada aircond, so baba pun selimut aulia' dgn selimut pink dia tu..hihi..

nama anak : Irdina Aulia' binti Muhammad Fauzan
Umur: 4 bulan
tarikh Lahir : 26/01/2010

Pesanan untuk anak tersayang : Aulia', mummy & baba sayang sangat kat aulia'. Aulia' jadi anak yang baik yer..jadi anak sihat, yang bijak, yang menyejukkan mata & hati semua orang. Semoga Aulia' membesar menjadi seorang muslimah yang berjaya dunia & akhirat

Oh, tak lupa juga ucapan buat nak penganjur contest kita ni...

HAPPY BIRTHDAY DEAR SHARIFAH NAYLI QASRINA  :)

4 comments:

Ummu Ibtisam said...

Salam singgah :-). Comel Aulia'!. Moga jadi anak Solehah yang mendoakan mummy dan baba nya. Amin...

mummy-aulia' said...

AMINNN.. :D

iBu QisQas said...

Salam terjah..thanks sudi join..cute lah..
gud luck dear..

Lidya said...

eeeiiiii...sgt cumelllnyer dier gaye camtuh....very cute!!!

Related Posts with Thumbnails