My Online Friends. TQ for following me =)

Thursday, May 6, 2010

Aulia' Dah pandai Meniarap :D

Heyo mummy..amik gambar aulia' yer??nak tengok gambar tu..








Yeay!! dah boleh pusing dah. Uuuu..jari ni sedap la..nak rehat jap la..isap jari..nyot nyot.. :P







sedapnyer isap jari..eh eh..tilam ni sedap jugak x mummy??








Hihi...tengokla gambar2 tu..Aulia' dah boleh meniarap sekarang ni..
tapi bila dia ada mood je la.. Time xde mood, setakat ngiring je dia nak..Nk boleh meniarap tu pun kena berusaha gigih.hehe..kelakar betul tengok dia.. Tapi yang x syoknya, meragam bukan main lagi dia..Mak su kata, dia meragam sebab nak dapat benda baru (meniarap tu laa)

Mummy x sabar2 nak tengok sayang merangkak, pastu berdiri, n berjalan. Mummy berdoa sangat semoga mummy dapat tengok semua tu sebelum mummy pergi kursus nantii..

3 comments:

Adlina Husaini said...

alaah..aulia' dah besaq la..comelnya anak aunty nehhhhhhh

hari tu igtkan leh jumpa, tp aulia' pegi umah atok lagi satu eh

ajak mommy ngan baba dtg umah aunty eh..

Azrina said...

Cik Suhaili, camner eh nanti pi kursus...kene pump and dump ler atau sape2 kena bawak baby nak breastfeed time free. Huhuhu mesti terkejar2kan sbb kursus PTD tu bukan padat ke?

mummy-aulia' said...

mm..nmpak gayanya pump & dump ler..
nk breastfeed time free ssh kot.mmg padat kursusnya..harap2 stok sy cukup la utk anak sy spnjang sy kursus.sedih je hati ni bila tingat pasal kursus. mencik!!

Related Posts with Thumbnails