My Online Friends. TQ for following me =)

Thursday, May 13, 2010

2 hari di rumah

2 hari cuti ( EL smlm, cuti hari ni)
Bangun je pagi semalam, mata aulia' bengkak
muka dia merah2 esp. kat area mata tu
risau sangat
terus sms bos, mntk EL
pegi klinik,  dktor kata xde pape..cume alahan
kena make sure tempat tdo dia bersih,  sapu ubat
balik tu trs jemur tilam aulia'

hari ni pulak bawak aulia' gi hospital
dia ada appoinment hari ni
pegi pukul 9, alhamdulillah walaupun parking penuh, tapi su dapat parking at 1st round :)
mula2 aulia' kena x-ray
pastu baru jmpe doktor
alhamdulillah, doktor kata x-ray aulia' ok..
berat dia agak kurang, tp still ok (lahir 3.08, sekarang, 3 bulan stgh 5.45kg)
23/9/10 nnt aulia' kena dtghospital lagi..mummy harap sumernyer ok yer sayang.

hmm..sejak ada anak ni, dah berapa kali dah EL
last week dh el, mggu ni el lagi..
nasib baik xde keje yg pending kt ofis
aulia' xde sakit demam@batuk@selsema, tp kulit dia sensitif
mm.harap2 makn besar nnt, aulia' akan makin sehat :)

TERIMA KASIH KEPADA YANG MASIH SUDI MENJENGUK BLOG SU :)

4 comments:

umialya said...

kesian aulia', moga kesihatannya makin baik..

x per su, demi anak, kiter rela berkorban..

Ummu Ibtisam @ Mardziah Mohd Lokoman said...

Salam singgah :-). Moga Aulia' sentiasa sihat.

Adlina Husaini said...

babe, aku pun kerap el weh..bulan 2, bulan 3 and bulan 5..banyak hari pulak tu

aku bukan tukar unit, tukar bos..bhg aku wat structure baru..bos baru ni tak suka staf dia el and dia penah marah..aku risau gak..

nnt p opis kita calling2 eh..lama tak sembang ngan hang..windu kat hang :p

ext aku maintain yg sama

mummy-aulia' said...

umialya & kak mardziah- terima kasih atas doa kalian..aminn

ina-tau xpe.nama je 1 opis.jumpe pun tak pernah.huhuuuu

Related Posts with Thumbnails