My Online Friends. TQ for following me =)

Friday, April 2, 2010

Sejak Sarung Tangannya Tidak Lagi Dipakaikan..

Sejak Sue dah tak pakaikan sarung tangan dia kat anak su tu, dia dah pandai hisap jari. Hisap bukan sikit2 pulak tu..habis dia masukkan tangan dia dalam mulut..Ingatkan dia lapar, tapi macam pelik jugak sebab sebelum tu sue baru je susukan dia.. Orang tua-tua kata kalau budak tu hisap jari, maksudnya dia budak baik..Walaupun su macam tak nampak je apa kaitan hisap jari dengan jadi budak baik, su doakan mudah-mudahan betul lah apa yang dikatakan tu.. Mudah-mudahan Aulia' membesar menjadi seorang budak perempuan, gadis dan wanita yang baik.. :)

Oh ya, hari ni baba Aulia' balik..(dia tengah kursus 2 bulan kat Melaka sekarang ni)..Mummy and Baby AUlia' tak sabar-sabar nak jumpa baba..drive safely ye baba..

3 comments:

Adlina Husaini said...

yeah ini makcik sudah ada blog!!!

nurul said...

aqeelon dh mula isap jari..eh bukan.isap sarung tangan.hehe..jd insyaAllah aqeel akan jd budak baik,beriman..

mummy-aulia' said...

nurul : insyaAllah..aminn..xnak bukak sarung tgn dia?masa aulia' dok hisap sarung tgn dulu, sampai busuk sarung tgn tu..masam!!

Related Posts with Thumbnails