My Online Friends. TQ for following me =)

Monday, April 26, 2010

Nappy rash on my daughter

hmm...bom bom aulia' kena nappy rash yg sgt teruk. Su perasan since petang hari khamis lepas. sedih sgt tgk bom bom dia..tapi dia xmenangis pun..meragam pun tak. su yang tengok ni yang rasa nk nangis..Kesian kat dia..
 tido malam su bukak diaper dia..biar je bom bom dia tu bogel..bg kena angin skit. 
Hmm.tak tau lah nk salahkan sapa. & in fact, nak cari salah org pun tak guna. Tapi su dah pesan kat BS aulia', tolong tukar diaper aulia' selang 3/4 jam. Sebab su perasan BS dia  selalu x tukar diaper dia. su bekalkan 2/3 diaper, tp dia pakai 1 je..maybe sebab aulia' tak pee pee & tak poo poo kot.
Anak baru kena rashes pun kita dah sedih sangat kan..entah camna lah perasaan org yang anak keciknya dok ulang alik masuk spital je..Ya Allah, jauhkanlah anak-anak kami daripada sebarang penyakit & kesakitan.. peliharalah mereka & berikanlah mereka kesihatan yang baik ya Allah..amin..

5 comments:

Azrina said...

Salam sue, thanks singgah blog saya. Sue dah try bamboo CD? Sue jual coolababy ye, bamboo ni utk anak yg mudah rashes sbb anak saya jenis mudah naik rashes walau guna mamypoko.

mummy-aulia' said...

hari ni baru nk oder bamboo cd.anak dh pakai coola ni dekat 3 bulan dah..ok je.skrg baru naik rashes.rasanya sbb kdg2 su selang selikan jgk dgn DD kot.hehe..cd yg ada xcukup lg.

Azrina said...

aisehman...suhaili kita seMOF Laa..smlm saya mai meja awak sbb tgk ada CD...dah satu ofis boleh le share pasal CD bamboo. Saya pengguna tegar cd bamboo.

mummy-aulia' said...

eh eh..ye ke..hihii..sy dh beli cd bamboo coolababy punye..(murah ckit dr brand2 lain..hehe) xsabar nak pakaikan kat aulia' tu.cian tgk bontot dia.azrina bhgn ape ek?nnt blhla jmpe..nk tgk ur CDs collection

Azrina said...

Saya duk cari suhaili tadi ni sbb baru order bamboo cd cap minky. Saya BEA ext 3601...nanti call le ye bos takde pi kursus JUSA hihi

Related Posts with Thumbnails