My Online Friends. TQ for following me =)

Wednesday, March 31, 2010

Percubaan Pertama

Akhirnya, terhasil juga blog ni. Harap-harap tidaklah blog ini terbiar sampai bersawang dek kerana sikap hangat-hangat taik ayam diriku ni.heheh.. sebenarnya sue dah merancang nak buat blog ni since dalam pantang lagi..tapi tak terbuat-buat sampaila dah start kerja balik.tak kesahla kan..yang penting akhirnya tercipta jugak blog ni..harapnya dalam blog ni sue boleh kongsikan pengalaman sue sebagai seorang isteri, ibu bekerja yang menyusukan anak secara eksklusif dan juga sebagai seorang wanita biasa. Semoga kita sama-sama dapat belajar sesuatu melalui alam maya ini...

No comments:

Related Posts with Thumbnails